Huurderspagina

Welkom op onze huurderspagina. Storingen, reparaties en klachten dient u te melden via uw huurdersportaal (zie onderstaande sectie). 

Klik hier om in te loggen:

W&D vastgoed

Mocht u uw wachtwoord kwijt zijn, stuur dan een email naar info@wdvastgoed.nl

Veelgestelde vragen

Zie de bovenstaande sectie om naar het huurdersportaal te gaan. Hier kunt u storingen en/of reparaties doorgeven.

U kunt hiervoor een melding aanmaken via het huurdersportaal en kiezen voor “administratief”.

Alle kosten, belastingen en heffingen die samenhangen met het feitelijk gebruik van het gehuurde komen voor rekening van huurder. Dit betreft onder meer de rioolrechten, afvalstoffenheffingen en waterschapslasten. Indien u een voorschot betaald voor gas, water en elektra is dit enkel voor het verbruik van water. De Waterschapslasten betaald u rechtstreeks aan Brabant Water.

Alle kosten, belastingen en heffingen die samenhangen met het feitelijk gebruik van het gehuurde komen voor rekening van huurder. Dit betreft onder meer de rioolrechten, afvalstoffenheffingen en waterschapslasten. U dient deze factuur rechtstreeks te betalen aan de Gemeente.

Gooi uw vuilnis direct in de daarvoor bestemde vuilcontainer. Laat het niet in de algemene ruimte staan. Het is belangrijk afval goed te scheiden en papier goed klein te maken, zodat er voldoende ruimte in de container is.

Grof vuil dient u zelf weg te brengen naar de Milieustraat.

Wij vinden het belangrijk om zo goed mogelijk bij te dragen aan de duurzame mogelijkheden die elke gemeente biedt ten opzichte van afvalverweking / recycling . Raadpleeg de website van uw gemeente om de mogelijkheden voor u te bekijken, zodat u hierbij ook uw verantwoordelijkheid in kan nemen. 

Via onderstaande link kunt u uw afvalkalender downloaden.

https://www.mijnafvalwijzer.nl/

U kunt uw huurwoning opzeggen doormiddel van een melding in uw huurdersportaal. Kies hierbij de categorie ‘beëindiging huurovereenkomst.’ Het opzegtermijn staat vermeld in uw huurovereenkomst. Deze vindt u in uw huurdersportaal onder de tabblad ‘uw informatie.’

Het is mogelijk om zelf een nieuwe huurder aan te dragen als u uw huurwoning gaat verlaten. Geïnteresseerden in de woning mogen een email sturen naar verhuur@wdvastgoed.nl, met daarin een motivatie en de volgende documenten:

  •  Kopie ID kaart
  •  Kopie arbeidsovereenkomst
  •  3 recente loonstroken

Er kan dan beoordeeld worden of zij een geschikte kandidaat zijn voor de woning. Voor meer informatie over de toewijzingscriteria verwijzen wij u door naar het tabblad ‘huurdersvoorwaarden’ bovenaan de pagina. Wij kunnen geen garantie bieden dat de kandidaat die is aangedragen de woning kan gaan huren.

Voor alle informatie over de toewijzingscriteria voor het huren van een woning verwijzen wij u door naar het tabblad ‘huurdersvoorwaarden’ bovenaan deze pagina. 

Denkt u erover na om samen te gaan wonen? U kunt ons een bericht sturen via een melding in uw huurdersportaal om de mogelijkheden met ons te bespreken. 

Honden / katten en anderen (huis)dieren zijn niet toegestaan in de huurwoningen. 

U kunt een huurdersverklaring aanvragen via een bericht in uw huurdersportaal. Kies hierbij voor de categorie ‘verhuurdersverklaring’.

In de maanden November en December 2022 ontvangen alle huishoudens een compensatie van € 190,00 per maand. Deze compensatie zal worden uitgekeerd aan alle huishoudens met een eigen energie aansluiting. In uw geval is er sprake van meerdere gebruikers achter één aansluiting, daarom ontvangt u geen compensatie. De compensatie voor de (hoofd) aansluiting, wordt uiteraard in mindering gebracht op de afrekening.

Het kabinet is nog steeds zoekende naar een oplossing om alle overige huishoudens met de zg. blokverwarming te compenseren. Hoe dat vorm gaat krijgen is nog niet bekend. Online is te lezen dat de precieze uitwerking hiervan mogelijk nog maanden op zich laat wachten. 


Compare listings

Vergelijken
Nederlands NL English EN